Читај ми!

Морињо: Немам проблем са Теријем и Ивановићем

Менаџер Челсија Жозе Морињо рекао је да нема несугласице са својим играчима, посебно не са централним бековима Џоном Теријем и Браниславом Ивановићем. Морињу прети суспензија због увреда на рачун Еве Карнеиро.

Менаџер Челсија Жозе Морињо рекао је да нема несугласице са својим играчима, посебно не са централним бековима Џоном Теријем и Браниславом Ивановићем.

Морињо је прошле недеље заменио Терија на полувремену пораза од Манчестер ситија (3:0), док није био у стартној постави на старту Лиге шампиона против Макабија (4:0).

"Имам потпуно поверење у Терија. Верујем му, он је један од мојих људи. Ништа не мења ствар ако га извадим из игре и ставим на клупу", рекао је Морињо на конференцији за медије.

Са друге стране Ивановић је био на мети критика због нешто слабијих партија на почетку сезоне и могућности да пре истека уговора напусти клуб.

"Никада ме нисте видели да критикујем Ивановића. Мислим да то није питање за мене, јер не правим појединачне анализе и не извлачим индивидуалне партије играча из контекста", додао је Морињо.

Челси се после пет одиграних утакмица налази на 17. месту на табели са само четири освојена бода.

"Плавци" у 6. колу Премијер лиге у суботу од 13.45 дочекују Арсенал у градском дербију.

Морињу прети суспензија због увреда на рачун Еве Карнеиро

Морињо би могао да буде суспендован на пет мечева, због сексистичког понашања према лекару "плаваца" Еви Карнеиро. Он се током утакмице против Свонсија 8. августа - која је завршена нерешено 2:2, грубо обратио лекарки Карнеиро јер је она истрчала на терен да пружи помоћ Едену Азару. По његовом мишљењу, Карнеирова није требало да изађе на терен и помогне Азрау, јер је тиме одмогла екипи.

Морињо је у бесном обраћању Карнеировој, наводно, употребио сексистички речник. Фудбалска асоцијација Енглеске саопштила је да је "примила захтев за истрагу у вези са инцидентом на мечу између Свонсија и Челсија", али није прецизирала шта је конкретно предмет истраге.

Морињо је после утакмице суспендовао Карнеирову која се још није вратила свакодневним обавезама.

По правилима ФА, играчи и тренери могу да буду кажњени због коришћења увредљивог речника и гестова. Када се тиче увреда које се односе на пол, предвиђена је минимална суспензија од пет утакмица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару