Читај ми!

Милинковић: Не морате да ме волите, али поштујте Партизан

Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић био је пресрећан после победе над АЗ Алкмаром на отварању Лиге Европе (3:2) истакавши да је екипа направила још један велики успех ове сезоне на међународној сцени.

"Још једна победа Партизана у Европи и још једна лепа и садржајна утакмица. Успели смо да се изборимо с тешкоћама, моји играчи су показали прави приступ. Били смо веома добри у првом полувремену, играли смо стрпљиво и после црвеног картона противночком играчу било је јасно да смо на прагу победе", рекао је Милинковић на конференцији за медије после утакмице.

Он је у емотивном излагању поручио да му није било лако после пораза у вечитом дербију од Црвене звезде, јер су медији наговештавали његову смену.

"Када сам дошао у Партизан први циљ је био освајање титуле и то сам урадио. Други циљ је био пласман у Лиге Европе и то директно из квалификација за Лигу шампиона. Прошли смо кроз бараж и елиминисани од БАТЕ Борисова због гола у гостима. Што се тиче првенства, остало је још много да се игра. Многи медији су ме провлачили кроз блато и сатанизовали, а вечерашњи тријумф посвећујем навијачима, свима у клубу и мојој породици, која је прошла кроз тежак период од суботе", јасан је био Милинковић.

Шеф струке црно-белих позвао је јавност на стрпљење, уверен да ће екипа пружати још боље партије у наставку сезоне.

"За сада смо зарадили шест милиона евра и волео бих да сваки тренер у Партизану уради бар толико, а и више. Биће потребно доста рада и зноја, а победили смо екипу чији је буџет 28 милиона евра. Не морате да ме волите, али поштујте шта Партизан ради", закључио је Милинковић.

Тренер АЗ Алкмара Џон ван ден Бром издвојио је Абубакара Умаруа као превагу у вечерашњој утакмици.

"Нисам задовољан како смо отворили меч. Имам доста питања за моје играче и то значи да нисмо били на жељеном нивоу. Не могу да будем срећан због пораза, али Партизан је заслужено славио. Очигледно их је пораз у дербију мотивисао, јако добро су одиграли и похвалио бих стрелца два поготка", закључио је Ван ден Бром.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару