Читај ми!

Божовић: Ситуација у клубу није нормална

Након победе у вечитом дербију, Црвену звезду очекује гостовање Јагодини. Мечеви после дуела са највећим ривалом увек су неугодни, па макар они били играни тамо где Звезда увек (дословце: увек) узима бодове. Миодраг Божовић је говорио о томе, али и о тренутној ситуацији у клубу и предстојећим председничким изборима.

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да ће екипа покушати да настави добру игру и да након победе у дербију забележи и тријумф над Јагодином.

"Морам да се понављам сваки пут као папагај, али ако желимо ове године нешто да урадимо, морамо да идемо на победу. Јагодина је добра, јер екипа која може да добије ОФК Београд на Карабурми свакако је јака. Тешко је 'спустити' екипу након дербија. Велика је еуфорија и досадио сам играчима са причом", рекао је Божовић.

Он је нагласио да треба бити опрезан, иако Звезда никада није изгубила ни бод у Јагодини.

"Статистика говори да Звезда никад није изгубила ни бод у Јагодини, али за све постоји први пут. Данас имамо тренинг и највероватније ће екипа која је играла са Партизаном играти и наредни меч", рекао је Божовић.

Он је поновио да меч против Партизана није показао праву слику обе екипе и да се квалитет показује освајањем титуле.

"Нити смо ми у дербију били толико добри нити Партизан толико лош, али квалитет ћемо показати када освојимо титулу. Још пуно има да се игра" рекао је стратег црвено-белих и додао да екипу не дотичу избори у клубу, иако ситуација није нормална.

"Што се мене тиче, ситуација није нормална, али ја не могу да се мешам. Вероватно је реч о политичким играма, чим је овако велики клуб у питању. Моје је да радим", рекао је Божовић.

Тренер црвено-беклих поновио је да је Луковић близу потпуног оправка, као и да ће покушати да свим силама "Звездину децу врати у клуб".

"Луковић је близу потпуног опоравка, ићи ћемо постепено: прво пола сата игре, па 45 минута... Све екипе против нас се бране и играју на контру. Такву утакмицу очекујем и у Јагодини. Треба да размишљамо само о својој игри", рекао је Божовић.

Голман Црвене звезде Дамир Кахриман рекао је да екипа "расте" и да се нада добром резултату у Јагодини.

"Растемо као екипа и идемо у Јагодину да направимо добар резултат. Неће бити лако, али идемо на победу. Задовољан сам својим играма и све иде својим током. Овде сам да бих узео титулу и изашао у Европу", закључио је Кахриман.

Фудбалери Јагодине и Црвене звезде играју у петак у Јагодини меч десетог кола Суперлиге. Меч почиње у 18 сати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару