Читај ми!

Морињо: Најгори резултати у каријери, нисам под притиском

Тренер фудбалера Челсија Жозе Морињо изјавио да је ове сезоне постигао најгоре резултате у каријери, али да не осећа притисак, иако мисли да ће његов тим тешко одбранити шампионску титулу. Челси је на Гудисон парку изгубио са 1:3 од Евертона, па у првих пет кола има три пораза и само четири бода.

"То су најгори резултати у мојој каријери. Не осликавају мој квалитет и статус, али добро подносим ситуацију. Не осећам притисак. Ја сам прави човек за посао у Челсију. Мислим да нема  човека који би могао да дође у клуб и боље ради мој посао", рекао је Морињо.

Челси је тренутно 16. на табели, а Морињо је рекао да ће његов тим тешко одбранити шампионску титулу, пошто неће све зависити од њега.

"То је сада ван наше контроле, да бисмо освојили титулу морамо да поправимо резултате, али и да клубови који су изнад нас изгубе неке утакмице. Чак и ако бисмо победили све утакмице до краја - и даље бисмо зависили од других резултата. Људи могу да буду сигурни да Челси следеће године неће играти у Чемпионшипу", рекао је Морињо.

Португалски тренер навео је да је његова екипа у првих пет утакмица "засужила више".

"Данашњу утакмицу смо држали под контролом, али смо кажњени за сваку грешку. Сваки шут је био гол, свака грешка је била гол. Тренутак је негативан и све иде против нас. На јутрошњем састанку се чак и компјутер покварио. Али наравно, нисмо због тога изгубили", рекао је он.

"Знам да су многи људи срећни што ме после толико година виде у оваквој ситуацији. Поштено. Уживајте. Али, ја ћу сутра уживати, када се будем вратио напорним тренинзима и размишљаћу како да победимо у среду (Макаби из Тел Авива у Лиги шампиона)", рекао је Морињо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару