Реал: Урадили смо све што је потребно да доведемо Де Хеу

Фудбалски клуб Реал Мадрид саопштио је да је урадио све штој е потребно како би довео голмана Манчестер јунајтеда Давида де Хеу и послао у Мачестер јунајтед Кејлора Наваса, али да је енглески клуб касно послао потребну документацију.

Реал и Манчестер јунатед су јуче постигли договор о трансферу Де Хее у шпански клуб за 29,25 милиона фунти, као и преласку голмана Кејлора Наваса на Олд Трафорд за око 10 милиона фунти.

Трансфери су пропали јер није на време стигла потребна документација у Фудбалски савез Шпаније. Прелазни рок у Шпанији завршен је у поноћ.

У саопштењу на свом сајту Реал је открио како су текли преговори, али није навео да ли ће се клуб жалити шпанској лиги.

Реал је саопштио да је Манчестер јунајтед тек јуче ујутро пристао на преговоре око трансфера Де Хее и да је управа клуба брзо реаговала у сваком сегменту преговора.

"Реал Мадрид и Манчестер јунајтед су брзо завршили преговоре око обојице голмана и Реал је у 13.39 послао папире Манчестер јунајтеду. Енглески клуб је осам сати касније, у 21.43 посало своје коментаре, а Реал је одмах пристао на све измене. После добијања потписа Кејлора Наваса и Давида де Хее, Реал је у 23.32 послао Манчестеру уговоре", наводи се у саопштењу.

"Манчестер јунајтед је са представницима Кејлора Наваса постигао конаčан договор у 23.53 и тада је уговор послат играчу на потписивање. Де Хеин уговор добили смо на време, али Навасов нисмо. Потпуну документацију добили смо два минута после поноћи, али прелазни рок је већ био завршен", пише у саопштењу.

"Реал Мадрид је учинио све што је неопходно, по свим временским зонама, да се спроведу трансфери", наводи се у саопштењу.

Де Хеин уговор са Манчстер јунајтедом истећиће следећег лета. Он није играо ове сезоне, јер је тренер Луј ван Гал желео да сачека да се разерши ситуација око трансфера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару