Срнић: Срећан сам што сам се вратио у Звезду; потписао и Супић

Славољуб Срнић поново у дресу Црвене звезде. Велика жеља Миодрага Божовића остварила се у последњим моментима прелазног рока, а доскорашњи фудбалер Чукаричког каже да је срећан што се вратио у клуб за који навија од малих ногу. Голман Немања Супић ставио параф на једногодишњи уговр са најтрофејнијим српским клубом.

Нови бивши фудбалер Црвене звезде Славољуб Срнић срећан је што се вратио у клуб и каже да очекује да ће га навијачи прихватити.

"Веома сам срећан што сам се вратио међу црвено-беле, Звезда је моја друга кућа. Желео сам да се све ово што пре заврши, мало се одужило, али шта је ту је, на крају је све испало добро", рекао је Срнић новинарима на стадиону "Рајко Митић".

Срнић је потписао трогодишњи уговор и носиће дрес с бројем 55. Тај број је носио и када је претходно играо за Звезду. Он је поникао у Звезди, а за клуб је дебитовао у новембру 2010. године, али је одиграо само једну утакмицу. После тога играо је за Сопот и Чукарички, с којим је прошле сезоне освојио Куп Србије.

Играјући за Чукарички, Звезди је дао два гола, али ниједан није прославио на терену.

"Нисам славио те голове из поштовања према клубу и навијачима. Велики сам звездаш од рођења. Очекујем да ће ме навијачи прихатити", рекао је Срнић.

Он је у Чукаричком играо заједно с братом близанцем Драгољубом, а сада први пут у каријери њих двојица неће бити у истом клубу.

"Причали смо на ту тему и мислим да је дошло време да се раздвојимо. Можда ће то бити добро за обојицу. Није било приче да и он са мном дође у Звезду, тренер је хтео само мене", рекао је Срнић.

Потписао и голман Супић 

Поред повратника Срнића, Црвена звезда је потписала уговор и са искусним голманом Немаљом Супићем, на период од годину дана.

Пословни директор клуба Стефан Пантовић објаснио је да је бивши репрезентативац Босне и Херцеговине доведен да појача конкуренцију међу стативама, која је знатно ослабљена након одласка Рајковића у Израел.

"Мало је рећи да сам пресрећан, јер Звезда је била и увек ће бити фудбалска институција и свако жели да некада у животу буде део те приче. Мени се тај сан остварио, захвалан сам Богу, а и људима који су учинили све да дођем овде. Није само велики дан за мене, већ и за моју породицу, од које сам имао подршку свих ових година", рекао је нови голман Црвене звезде.

Свестан је да ће се борити за место пред голом са Дамиром Кахриманом.

"Када долазите у Звезду, знате да вас чека јака конкуренција. Моје је да радим што више могу на тренинзима, а на тренеру је да одлучи ко ће да игра. Циљ је да се освајају трофеји и сви морамо да будемо подрђени том циљу. Немам проблем са тиме, јер знам да Звезда увек има квалитетне голмане. Ако у циљу резултата треба да сам на трибинама, бићу на трибинама. Немам проблем са тиме. Бранио или не, сваки мој колега ће имати подршку", додао је Супић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару