Читај ми!

Милинковић: Прво Јагодина, па ћемо онда о Стеауи

Тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је да екипа победом над Јагодином у другом колу Суперлиге жели да настави са добрим резултатима на почетку сезоне.

"Желимо да одиграмо још један добар меч и освојимо нове бодове. Првенство је тек почело и прави изазови тек следе. Врло озбиљно приступамо дуелу са Јагодином, која је доста променила тим, али ће имати велику жељу да се искупи за пораз од Младости на старту. Хоћемо да наставимо у веома добро ритму", рекао је Милинковић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

Он је додао да су сви играчи спремни за утакмицу, али да ће неколико њих одморити.

"Вулићевић је имао дугу паузу и препорука је да се одмори, неће бити ни у протоколу. Мале проблеме имали су Брашанац и Бабовић, али није ништа озбиљно. Желимо да их сачувамо", рекао је Милинковић и најавио Бразилца Фабрисија у првој постави.

Милинковић је казао да је задовољан формом екипе на почетку сезоне, али и да очекује још боље партије.

"Наредни циљ су три бода против Јагодине, па ћемо онда размишљати о Стеауи. Велики су клуб, јак противник и редовно играју у групној фази европских такмичења. Желимо да у два меча покажемо да смо бољи и пласирамо се у наредну рунду."

Милинковић није желео да коментарише то што је Тужилаштво покренуло поступак због сумње да су у првом колу Суперлиге намештене утакмице Партизан – Металац (4:0) и ОФК Београд – Црвена звезда (2:6).

"Фокусиран сам на утакмице у домаћем првенству и Европи, сва пажња је усмерена на то. То нам је најважније у овом тренутку. Лично, не придајем томе велики значај", закључио је Милинковић.

Утакмица другог кола Суперлиге између Партизана и Јагодине игра се у суботу од 19 сати на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару