Хулк пропушта жреб у Санкт Петербургу

Бразилац Хулк, фудбалер Зенита из Санкт Петербурга, неће присуствовати жребу за квалификације за Светско првенство у Русији 2018. године због обавеза у свом клубу.

Фудбалер Зенита из Санкт Петербурга Бразилац Хулк неће учествовати на предстојећем жребу за квалификације за Светско првенство у Русији 2018. године због обавеза у свом клубу.

Међународна фудбалска федерација (Фифа) саопштила је да се Хулк повукао из церемоније жреба због клупских обавеза и да ће га заменити бивши капитен Русије Алексеј Смертин.

Жреб за квалификације за Светско првенство 2018. године у Русији одржаће се у суботу од 17 часова по средњеевропском времену у Санкт Петербургу.

На жребу ће, имеђу осталих, учестовати Роналдо, Дијего Форлан, Фабио Канаваро, Самјуел Ето и Оливер Бироф, као и голман фудбалске репрезентације Србије до 20 година и Црвене звезде Предраг Рајковић.

Хулк је ове недеље рекао да га навијачи у скорој свакој утакмици у Русији вређају на расној основи и да би расизам могао да буде велики проблем на Светском првеству 2018. године.

Када је објављено да ће учествовати на жребу, Хулк је рекао да је "срећан и да му то ласка".

"Осећам да сам се добро прилагодио у Русији и моја породица заиста воли Санкт Петербург", рекао је тада Хулк.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи