Даунинг: Због Билића сам отишао из Вест Хема

Стјуарт Даунинг каже да се вратио у Мидлсбро пошто је стекао утисак да га Славен Билић не жели у Вест Хему. Билић је рекао да жели да останем, али нисам имао осећај какав сам имао када ме је Сем Алардајс доводио у клуб, рекао је Даунинг.

Нови фудбалер Мидлсброа Стјуарт Даунинг открио је да је отишао из Вест Хема пошто је стекао утисак да га тренер Славен Билић не жели у клубу.

Даунинг је последње две сезоне наступао за Вест Хем и за то време одиграо је 69 првенствених утакмица и постигао седам голова. Вест Хем је у мају отпустио тренера Сема Алардајса и на његово место довео бившег селектора Хрватске Славена Билића.

"Промена тренера била је велики фактор. Да је Сем остао, сигуран сам да бисмо разговарали и да би ме убедио да останем. После разговора са Славеном нисам стекао утисак да он заиста жели да останем у Вест Хему", рекао је Даунинг, пренели су британски медији.

"Он ми је рекао да жели да останем, али нисам имао осећај какав сам имао када ме је Алардајс доводио у клуб. До краја уговора са Вест Хемом остале су ми две године, клуб ми није понудио нови и било је време да одем", додао је 31-годишњи фудбалер.

Даунинг ће ове сезоне за Мидлсбро играти у Чемпионшипу и тако ће први пут у каријери играти у другој лиги. Он је за тај клуб играо од 2001. до 2009. године, када је био премијерлигаш.

"Важна ствар је што сам из Мидлсброа. Не бих играо ни за један други клуб у Чемпионшипу. Када ми је председник клуба објаснио планове, које играче жели да доведе, убедио ме је да се вратим у клуб", рекао је Даунинг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи