Бентеке стиже на Енфилд

Фудбалски клуб Ливерпул одлучио је да активира клаузулу у уговору Кристијана Бентекеа и Астон Вили плати 32 и по милиона фунти за тог нападача, пренели су британски медији.

Ливерпул ће тако искористити већину новца добијеног од продаје Рахима Стерлинга у Манчестер сити раније ове недеље. Тај трансфер износио је 49 милиона фунти.

Медији наводе да ће договор клуба и 24-годишњег белгијског нападача бити формалност, иако Ливерпул још нема дозволу да Бентекеа пошаље на лекарске прегледе.

Бентеке је прошле сезоне само 12 пута наступио за Вилу у Премијер лиги, али је са 12 голова помогао клубу из Бирмингема да опстане у том такмичењу.

Њему је преостало две године уговора са Астон Вилом.

Бентеке је у Астон Вилу дошао у августу 2012. године из белгијског Генка и од тада је постигао 49 голова на 101 наступу.

Ливерпул има проблема са реализацијом од продаје Луиса Суареса Барселони пре годину дана, а од нападача има Давида Оригија и Данијела Стариџа, који због проблема са куком неће играти до септембра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи