Читај ми!

Фудбалери Партизана почели припреме

Фудбалери Партизана окупили су се у Београду и почели припреме за нову сезону, а тренер црно-белих Зоран Милинковић поручио је да су амбиције клуба освајање дупле круне и пласман у групну фазу неког од европских такмичења.

"Почетак је припрема, што значи да смо први део посла обавили. Освојили смо титулу, али све што је било, остаје на полицама историје. Чека нас тежак задатак. Желимо да освојимо дуплу круну и да уђемо у групну фазу неког европског такмичења. Сви велики циљеви нису лаки, али нису ни недостижни, ако у свима тиња жеља за победом", рекао је Милинковић новинарима на окупљању у Спортском центру "Телеоптик" у Земуну.

Тренер Партизана истакао је да није лако носити црно-бели дрес, али да је зато свака победа још слађа.

"Децо, желим вам да максимално радите, да се добро спремите и да вас бог чува", поручио је Милинковић играчима Партизана.

Потпредседник Партизана Милорад Вучелић казао је да је Партизан велики клуб и да увек иде на све трофеје.

"Морате да дате све од себе у свим такмичењима у којима учествујете, не само да бисте учествовали, јер ми увек желимо да изневеримо олимпијско начело да је само важно учествовати. Треба да побеђујемо", рекао је Вучелић.

На прозивци су се појавила 23 играча, а Милинковић је истакао да 11 њих није присутно, јер су са репрезентацијама, а да су првом тиму придодати и омладинци из Партизанове школе, који су 1995, 1998. и 1999. годиште.

У односу на тим који је освојио титулу, нема Владимира Волкова, Николе Дринчића и Саше Марковића.

На прозивци су се појавили: Милан Лукач, Филип Кљајић, Ненад Маринковић, Никола Нинковић, Саша Илић, Стефан Бабовић, Саша Лукић, Предраг Лука, Мирослав Богосавац, Немања Којић, Милош Остојић, Стефан Ашковски, Иван Петровић, Грегор Балажиц, Валериј Божинов, Марко Јевтовић, Мирослав Вулићевић, Стефан Грбовић, Милош Перишић, Страхиња Бошњак, Филип Чермељ, Урош Дамњановић и Марко Голубовић.

Екипи ће се на припремама на Тари прикључити Елиомар Силва и Филип Кнежевић.

Црно-бели на први део припрема путују 17. јуна на Тару, где ће одиграти један припремни меч.

У Београд се враћају 25. јуна, где ће три дана касније одиграти још једну контролну утакмицу, а потом путују на Похорје, у Словенију, на други део припрема.

На Похорју ће боравити од 29. јуна до 9. јула и тамо ће одиграти три припремна меча, а имена противника биће накнадно саопштена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару