Читај ми!

Симеонe: Моји играчи се не плаше смрти

Тренер Атлетико Мадрида Дијего Симеоне рекао је да ће његови фудбалери добро одиграти важне утакмице, јер су спремни да живот дају за њега и клуб.

"Знам да ће моји фудбалери играти добро у финалу, јер су спремни да дају живот за мене и не плаше се смрти. Имам групу сличних момака, они ће успети, јер су такмичари. Зацртали смо један циљ и срећан сам што имам момке који могу да га остваре", рекао је Симеоне за француски "Канал плус".

Он је истакао да у фудбалу није важна добра и лепршава игра, колико тријумф и нова три бода на крају меча.

"Победа није само ствар добре игре, већ међусобног разумевања и начина такмичења. Знамо ко смо и шта смо, да нисмо добри као Реал или Барселона, због играча које поседујемо. Оног дана када будемо помислили да смо најбољи, почећемо да примамо по четири гола на утакмици", поручио је Симеоне. Популарни Чоло додао је да му се не свиђа што, за разлику од прошле сезоне, Атлетико ове има већи посед лопте.

"Сви воле већи посед, али ја не, јер мислим да се противничка екипа због тога осећа пријатније. Свиђа ми се ако то донесе бољитак тиму, али то је као кад бираш између акционог и љубавног филма. Ја сам увек за акцију", рекао је аргентински стручњак.

Симеоне је Атлетико преузео у децембру 2011. године и под његовим вођством "јорганџије" су прошле сезоне освојиле прву титулу у Примери од 1996. године.

Екипу са "Висенте Калдерона" прошле сезоне водио је до финала Лиге шампиона, али и трофеја у Купу краља, Лиги Европе и Суперкупу Европе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи