Читај ми!

Партизанов циљ је јасан – дупла круна и Европа

Председник ФК Партизан Зоран Поповић је, на новогодишњем коктелу, поручио да је Партизанов циљ у 2015. години – дупла круна и наступ у Европи.

Зоран Поповић, председник Фудбалског клуба Партизан, поручио је да је циљ црно-белих у 2015. години освајање дупле круне и учешће у европским такмичењима.

"Иза нас је турбулентна година у којој је Партизан освојио титулу јесењег првака, а играо је и на три фронта... Година се завршила тако да сада испред вас стоји ново руководство са новим циљевима и идејама, које су у Партизану у суштини увек исте, а то је дупла круна и наступ у Лиги Европе", рекао је Поповић на новогодишњем коктелу, који су црно-бели организовали у Спортском центру Телеоптик.

"Испред нас је нова и узбудљива година, неће бити лако, јер ниједан велики успех не долази преко ноћи. Од тренутка када смо изабрани будимо се и одлазимо на починак са једном жељом – Партизан шампион. Желим да се захвалим овим сјајним момцима, због љубави коју су показали према Партизану. Поносни смо на њих, јер су они Партизан", додао је он.

На новогодишњем коктелу били су првотимци Партизана, стручни штаб и ново руководство изабрано непосредно пред Нову годину, као и бивши играчи црно-белих, представници осталих клубова Спортског друштва Партизан и пријатељи клуба.

Фудбалери Партизана су се јуче у Београду окупили пред почетак припрема за пролећни део Супер лиге Србије.

Партизан је јесењи део Супер лиге Србије завршио на првом месту са 38 бодова, шест више од Црвене звезде, а први такмичарски меч у пролећном делу шампионата одиграће 21. фебруара на свом стадиону против Вождовца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи