Заједница суперлигаша: Вратити поверење у српски фудбал

Представници Црвене звезде и Партизана, на састанку који је иницирала Заједница Суперлиге Србије, усагласили се да је овај састанак први корак за враћање позитивног имиџа фудбала, у којем ће својим понашањем, здравим ривалством, ферплејом и међусобним уважавањем вратити поверење у наш фудбал.

На иницијативу председника Заједнице Суперлиге Србије, данас је одржан састанак са представницима Црвене звезде и Партизана, са циљем да се у доброј намери и отвореном разговору разуме друштвена одговорност наших највећих клубова и да се креира нови амбијент у фудбалском спорту.

Самим доласком на састанак представници оба клуба показали су свест о огромној одговорности коју имају и жељу да се заједно са свим клубовима Суперлиге крене у корените промене у српском фудбалу, наводи се на сајту Заједнице суперлигаша.

Представници клубова поздравили су иницијативу и усагласили се да је овај састанак први корак за враћање позитивног имиџа фудбала, у којем ће својим понашањем, здравим ривалством, ферплејом и међусобним уважавањем вратити поверење у наш фудбал.

Истовремено се разговорало о свим актуелним питањима - прватизацији клубова, промени система такмичења, ТВ правима и поправљању бренда националне Суперлиге.

Испред Заједнице Суперлиге састанку су присуствовали председник Зоран Шћепановић, генерални секретар Бранислав Делић и директор лиге Владимир Булатовић, делегацију Црвене звезде предводили су председник клуба Светозар Мијаиловић, потпредседник Ивица Тончев и генерални директор Звездан Терзић, а делегацију Партизана председник клуба Зоран Поповић, потпредседници Милорад Вучелић и Љубиша Тумбаковић и генерални директор Милош Вазура.

Овакви састанци биће одржани и са свим осталим клубовима Суперлиге, како би сви дали допринос промени слике о елитном фудбалу у Србији, поручено је на сајту Заједнице суперлигаша.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи