Роџерс: Марковић показао зашто је плаћен 20 милиона

Менаџер Ливерпула Брендан Роџерс рекао је да је Лазар Марковић сјајном партијом против Сандерленда потврдио да је један од највећих талената на свету и показао зашто је летос плаћен 20 милиона евра.

"Презадовољан сам игром Лазара Марковића, он је један од највећих талената на свету. Није му било лако да се адаптира, поготово зато што је млад. Верујем да ће пружати још боље партије", рекао је Роџерс, а преноси Скај спорт.

Осим што је постигао одлучујући погодак, Марковић је могао још једном да се упише у стрелце, када је после једног веома атрактивног шута ван казненог простора погодио пречку. Ипак, и поред тога, нашао се у идеалном тиму 18. кола енглеског шампионата.

"Тај ударац је био невероватан, технички је био одличан, али је за мало био непрецизан. Доказује зашто сам га летос довео, а посебно бих похвалио његов допринос у одбрани. Тражићу од њега да буде још креативнији и одлучнији када има лопту", закључио је менаџер "црвених".

Марковић је летос прешао из Бенфике у Ливерпул и до сада је у свим такмичењима одиграо 18 утакмица и дао два гола.

Играо је још за Партизан, док је за национални тим Србије на 16 утакмица постигао два гола.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи