Читај ми!

Барса отпустила Зубизарету, Пујол отишао за њим

Андонио Зубизарета није више директор Барсе. Председник Бартомеу му се захвалио на дудогодишњем раду у клубу. Због тога је оставку поднео и дугогодишњи капитен и члан управе Карлес Пујол.

Председник клуба, у име комплетног Управног одбора, се захваљује Андонију Зубизарети на доприносу који је дао и исказаном професионализму у протекле четири године на челу спортског менаџмента фудбалског клуба Барселона - наводи се у поруци Бартомеуа.

После одлуке суда у Лозани о суспензији, којом Барселона неће моћи да купује играче, уследиле су и занкције у клубу. Људи који су изазвали суспензију попут бившег првотимца Гиљерма Амора нису више у клубу, а отказ је зарадио и Зубизарета.

Легендарни голман је промашио са куповином Дагласа и Вермалена, а није успео ни да прода Данија Алвеша како би Барселона купила Квадрада. Сада имају проблем, у наредних годину дана не могу да доводе играче. То је један од главних разлога због кога је председник Бертомеу уручио отказ Зубизарети.

Следе избори за првог човека 2016. а можда и извесни избор навијача, некадашњи председник Лапорта жели да Гвардиолу види на месту директора. Легендарни чувар мреже је на директорску позицију постављен 2. јула 2010. године од стране бившег првог човека клуба Сандра Росела, који је председничку функцију напустио у јануару ове године, па Бартомеу очигледно жели своје кадрове у клубу.

Легендарни чувар мреже је на директорску позицију постављен 2. јула 2010. године од стране бившег првог човека клуба Сандра Росела, који је председничку функцију напустио у јануару 2014, па Бартомеу очигледно жели своје кадрове у клубу. Недуго пошто је Зубизарета отпуштен, огласио се и помоћни директор и икона Барселоне Пујол. Он је на тој функцији био нешто дуже од три месеца.

"Желим да вас обавестим да сам завршио свој радни однос са Барселоном. Ова три и по месеца су ми пружила прилику да видим и другу страну клуба. Много сам научио и захвалан сам због тога, али желим да искусим и друге ствари из другог угла на другим местима", навео је Пујол у свом саопштењу.

Пујол је навео да би више волео да се опростио од Барселоне на терену, и захвалио је навијачима на великој подршци.

"Волео бих да сам могао да се поздравим са свима у копачкама, али живот ти не пружа увек оно што желиш. Имао сам много среће што сам могао да осетим толико пажње и све што могу да вам кажем јесте хвала, знајте да ћу вас увек носити у срцу. Живела Барса!", написао је Пујол.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару