Читај ми!

Лалатовић: Примили смо гол после првог шута

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да је разочаран ремијем против Младости у Лучанима у 15. колу Суперлиге. Миловановић веома задовољан бодом.

Стратег шампиона Србије Ненад Лалатовић био је, логично, разочаран након ремија у Лучанима.

"Немам много шта да кажем. Просто је невероватно да смо примили гол у тренутку када се Рајковић први пут испрљао на мечу. Контролисали смо меч, промашили доста шанси и на крају примили гол из првог шута гол", рекао је Лалатовић на конференцији за медије после меча.

Он је подсетио да је имао много проблема са повредама играча, пошто није могао да рачуна на Ђорђа Ракића, Данијела Аврамовског, Вукана Савићевића и Луку Јовића.

"Имали смо много проблема са повредама играча, поготово у нападу. Поново се показало да нам је реализација највећи проблем", навео је Лалатовић.

Тренер Младости Ненад Миловановић признао је Црвена звезда била боља, али да је његов тим стрпљиво чекао шансу и искористио је.

"Звезда је била бољи ривал, али су наше измене преокренуле ток меча. Терен је био веома тежак и изискивао је велике напоре. У другом полувремену договорили смо се да чекамо грешку Звезде и искористили смо је", рекао је Миловановић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи