Читај ми!

Николић: Није време за славље

Марко Николић не жели "свечарску атмосферу" против чачанског Борца, већ тражи ратничку игру његових фудбалера, како би победом окончали јесењи део шампионата.

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да би његовој екипи много значила победа над Борцем у 15. колу Супер лиге, којим се завршава јесењи део сезоне.

"Ствара се притисак и обавеза да у последњем колу победимо. Сваки бод у бици за шампионску титулу је важан и надам се да ћемо остварити још један тријумф и после утакмице са Астерасом отићи на заслужен одмор. Стварно би било непријатно да нешто покваримо на крају", рекао је Николић новинарима на стадиону Партизана.

Црно-бели ће у 15. колу Супер лиге Србије дочекати Борац из Чачка, а још раније је обезбедио прво место у јесењем делу сезоне.

Николић је истакао да ће бити "јако добро" ако се на стадиону не створи "свечарска атмосфера" због титуле јесењег шампиона.

"Треба да буде борбена, ратничка атмосфера, која ће носити играче до важне победе. Не треба да се догоди нешто слично што смо видели на кошарци пре неки дан, када су се вратила два битна играча и када је то отишло у неком потпуно контра правцу", рекао је Николић.

Он је навео да Бранко Илић неће играти због суспензије, а неизвестан је наступ Лазара Ћирковића због повреде.

"Надам се да ће сви остали здрави да дочекају недељу и да ће се лавовски борити за нову победу", истакао је тренер црно-белих.

Николић је додао да је Борац екипа која уме да игра на резултат.

"Долази нам веома непријатна екипа, о чему сведочи њен досадашњи учинак. То је тим који је показао да је мајстор ремија, није га лако победити", оценио је Николић.

Партизан ће после Борца чекати и утакмица са Астерасом у Лиги Европа, а Николић је истакао да је победа у првенству битнија.

"Можда се то некоме неће допасти, али том победом остајемо најмање тамо где смо сада, а после те утакмице причаћемо о Астерасу", рекао је Николић.

Николић је на питање новинара да коментарише тужбу коју је Нови Пазар најавио против њега кратко одговорио: "Одлично".

Према његовим речима, стручни штаб и играчи нису заинтересовани за изборе за руководство клуба, али да је добро то што ће се изборна Скупштина одржати по завршетку јесењег дела сезоне.

Утакмица између Партизана и Борца играће се у недељу од 15.00 на стадиону у Хумској.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи