Читај ми!

Раднички: Осуђујемо напад на играча

Крагујевачки Раднички је оштро осудио напад на играча Вука Сотировића, као и сваки вид насиља у спорту, и изразио наду да ће се овај догађај убрзо разјаснити.

Фудбалски клуб Раднички 1923 осудио је напад навијача на играча тог клуба Вука Сотировића, али и натписе медија о томе.

Синдикат фудбалера објавио је да је група хулигана упала у свлачионицу Радничког, претила играчима и физички напала неке од њих ако не прекину штрајк због неисплаћених плата.

Али, у саопштењу објављеном на сајту клуба се наводи да су фудбалери Радничког пре почетка јучерашњег тренинга разговарали са управом клуба, "увидели своју грешку и одлучили да након два дана нетренирања обуставе штрајк".

На стадиону "Чика Дача" јуче је, као и обично, била навијачка група "Црвени ђаволи" и затражила разговор са играчима што им је допустио шеф стручног штаба Нешко Миловановић који је присуствовао том разговору.

На том састанку, "по речима тренера, није било никаквих претњи навијача, а понајмање ножева, палица и сличних предмета - како су пренели поједини медији", пише у саопштењу.

Међутим, по завршетку састанка, један навијач је остао у свлачиници и тада је дошло до свађе између њега и играча Вука Сотировића, а потом је навијач ударио играча у лице, о чему је Сотировић обавестио полицију.

Раднички сматра да је то био изолован инцидент, јер тога раније није није било, те изражава негодовање због "неадекватних наслова у штампаним и електронским медијима" о том догађају.

"Раднички 1923 оштро осуђује овај инцидент и напад на играча Вука Сотировића, као и сваки вид насиља у спорту. Надамо се да ће се овај догађај убрзо разјаснити и да неће пореметити однос играча и навијача нашег клуба", закључује клубу саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи