Читај ми!

Нови Пазар спремно дочекује Партизан

Убиство навијача Црвене звезде Марка Ивковића у Истанбулу изазива доста опреза и бојазни. После одложене утакмице са Вождовцем, под знаком питања било је и гостовање Партизана у Новом Пазару. По препоруци Министарства унутрашњих послова, навијачи црно-белих неће присуствовати недељној утакмици.

У Новом Пазару све је спремно за недељни меч против Партизана. У управи Новопазараца кажу да се због утакмице у том граду непотребно страхује од напетости, али и да су урадили све да се спрече евентуални инциденти.

"Нама је жао што се створила таква атмосфера и што навијачи Партизана, из нама заиста непознатих разлога, неће доћи на наш стадион. Такође, није нам јасно зашто је одложена утакмица са Вождовцем", рекао је Реџеп Кораћ, портпарол Новог Пазара.

Осуђујући убиство Марка Ивковића у Истанбулу, навијачи из Новог Пазара наводе да је могући узрок стрепњама то што су у братским односима са турским Фенербахчеом.

"Ми немамо везе са Галатасарајем. Ми смо са Фенером братски клуб, то вам је исто као Црвена звезда и Партизан. Нас не интересује нико други, само ми", изјавио је Суад Жупљанин, навијач Новопазараца.

Једна од мера предострожности је и одлука управе Новог Пазара да једна особа може купити четири улазнице и то уз лични документ.

Очекује се рекордна продаја карата, пре свега због доброг фудбала, а треба подсетити да до сада Партизан није успео да однесе сва три бода из Новог Пазара.

"До сада смо три пута играли у Новом Пазару, било је нерешено. Неколико пута су се извукли. Ја још памтим утакмицу у Београду када је било 4:3", каже Изет Љајић, помоћни тренер Новог Пазара.

Готово сви тренери клубова у Србији истичу да је гостовање у Новом Пазару најтеже у лиги. Време одигравања померено је, па ће умсто у 17 меч почети у 13 часова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи