Журка плавог Манчестера!

Манчестер сити је на величанствен начин прославио освајање четврте титуле првака у клупској историји. Навијачи на улицама и отворени аутобус са играчима само део величанственог колорита који је ставио тачку на још једну изузетно занимљиву премијерлигашку сезону.

Манчестер је данас био плав. Сити и његови навијачи су у великом стилу прославили титулу, четврту у клупској историји а другу у претходне три године.

Капитен „грађана" Венсан Компани је обећао навијачима, који су изашли на улице града да заједно са љубимцима прославе велики успех, да ће клуб освојити још трофеја у будућности.

Хиљаде присталица Манчестер ситија испуниле су Трг Алберт, а затим су се поређали поред околних улица како би поздравили шампионе који су у отвореном аутобусу прошли кроз град.
Манчестер сити је у недељу обезбедио титулу у Премијер лиги победивши у последњем колу Вест Хем са 2:0.

"Ово је екипа која расте. Сви говоре: 'Освојили су лигу и то су урадили са стилом'. Ја желим да то поново урадимо у будућности", поручио је Компани навијачима.
Сити је прошлог месеца на кратко испао из трке за титулу, пошто је изгубио од Ливерпула, а потом је и одиграо нерешено са Сандерлендом.

Све је тада било на страни Ливерпула, али су се "црвени" оклизнили у мечу против Челсија (тачније то је урадио Стивен Џерард), па је тако трофеј поново завршио у рукама играча Ситија.

"Никад никад не одустајемо и увек верујемо. Заједно смо то урадили, знали смо да можемо, борили смо се до самог краја да вратимо трофеј", додао је Компани.
Самир Насри је одао признање тренеру Мануелу Пелегринију, којем је ово била прва сезона у Премијер лиги.

Упитан у чему је разлика између ове и прошле сезоне, Насри је казао: "Да ли желите да будем искрен? Атмосфера, тренер, поверење. То је разлика између ове и прошле сезоне".
Голман Џо Харт се, такође, обратио навијачима.

"Била је ово добра сезона, тешка сезона, али сам уживао. Поносан сам што сам део овог тима", навео је Харт.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару