Николић: Без права на кикс после победе у дербију

Партизан у суботу гостује у Новом Саду код традиционално неугодног Доњег Срема. Након победе у дербију "црно-бели" немају права на кикс, сматра тренер Партизана Марко Николић.

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да је Доњи Срем у прошлости био непријатан противник црно-белима и навео да тим из Пећинаца квалитетом заслужује бољи пласман на табели.

"Уколико Партизан жели да одбрани титулу, морамо да одиграмо на горњој граници могућности и да победимо. Доњи Срем је веома непријатан ривал. Партизан се у то уверио више пута. Много тога зависи од нашег приступа и било би катастрофално да кикснемо после добијеног дербија", рекао је Николић на конференцији за новинаре у спортском центру Телеоптик.

Црно-бели су прошледељном победом од 2:1 над Црвеном звездом пришли вечитом ривалу на три бода заостатка.

"На таласу доброг расположења и пуни самопоуздања које имамо после толико жељене победе, идемо у НС. Некако нам се овог пролећа намештало да увек гостујемо тимовима који у том тренутку играју пресудну утакмицу. Углавном у борби за опстанак и није лако играти такве утакмице. Њихов број бодова не прати њихов квалитет игре", објаснио је тренер шампиона Србије.

Николић није желео ни да се бави недавно објављеним информацијама да се за играче црно-белих Данка Лазовића и Николу Дринчића интересује атински АЕК.

"Наравно да се прави пројекција за следећу сезону, али се трансфери не обављају у штампи већ у тишини, на послован начин. То су играчи који су и даље под уговором, али је рано бавити се сада тиме, у тренутку када се боримо за титулу, све мисли су нам усмерене ка борби за бодове", казао је Николић. Он је додао и да се штопер Милош Остојић опоравља од повреде и да ће бити у конкуренцији за тим на наредним утакмицама.

Меч 27. кола Суперлиге Србије између Доњег Срема и Партизана игра се у суботу од 17 сати у Новом Саду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару