Читај ми!

Шелви погодио са центра, успешан деби Гигса

Свонси савладао Астон Вилу са 4:1, а Џонџо Шелви је постигао спектакуларан гол са 40 метара. Рајан Гигс дебитовао на клупи Јунајтеда победом од 4:0 над Норичем. Евертон изгубио са 2:0 од Саутемптона, а оба гола су дело дефанзиваца клуба из Ливерпула. Тотенхем узео три бода на тешком гостовању Стоуку.

Фудбалери Манчестер Јунајтеда савладали су вечерас код куће екипу Норича са 4:0, а успешан деби на клупи имао је легендарни играч куба са Олд Трафорда, Рајан Гигс.

После отказа Дејвиду Мојесу у уторак, управа Јунајтеда именовала је Гигса за привременог менаџера до краја сезоне, а тим "црвених ђавола" у стартном мечу под његовим вођством оправдао је очекивања и славио лако и убедљиво.

Капитен домаћина, српски интернационалац Немања Видић, одиграо је вечерас свих 90 минута.

Три кола пре краја Манчестер Јунајтед са утакмицом мање заостаје шест бодова за шестопласираним Тотенхемом, док је Норич након новог неуспеха само бод изнад зоне испадања.

Саутемптон је на домаћем терену победио Евертон са 2:0, чиме су гости, врло вероватно, пропустили прилику да се пласирају у Лигу шампиона.

Несрећна два гола дело су дефанзиваца Евертона, Алкараза и Колмана.

Фудбалери Фулама одиграли су код куће против Хала нерешено 2:2, док је Тотенхам славио на гостовању Стоуку (1:0).

Фулам је испустио вођство од 2:0 и важну победу у борби за опстанак, па је ремијем остао у опасној зони, а Тотенхем се освајањем бодова у Стоуку учврстио на шестој позицији која води у Лигу Европа.

Астон Вила је претрпела тежак пораз на гостовању Свонсију (4:1), а Џонџо Шелви је постигао спектакуларан гол са готово половине игралишта. Драгоцене бодове освојио је Вест Бромвич Албион славећи код куће против Вест Хема са 1:0.

Резултати:

Свонси - Астон Вила 4:1 (Бони 10, 90+4 пенал, Шелви 26, Пабло 73 - Агбонлахор 22)

Стоук - Тотенхем 0:1 (Роуз 33)

ВБА - Вестхем 1:0 (Берахино 11)

Фулам - Хал 2:2 (Дежагах 55, Аморебијета 58 - Јелавић 75, Лонг 87)

Саутемптон - Евертон 2:0 (Алкараз 1. аутогол, Колмен 31. аутогол)

Од 18.30 сати играју Манчестер Јунајтед - Норич.

Сутра се састају Сандерленд - Кардиф, Ливерпул - Челси и Кристал Палас - Манчестер Сити, а у понедељак Арсенал - Њукасл.

Табела: Ливерпул 80 бодова, Челси 75, Манчестер Сити 74, Арсенал 70, Евертон 69, Тотенхем 66, Манчестер Јунајтед 57, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару