Рад и ОФК показали знаке живота!

Изузетно занимљиво 23. коло Суперлиге Србије у недељу су "зачинили" фудбалери Рада који су у Новом Саду савладали Војводину. ОФК је коначно славио, и то против Слободе на Карабурми. Јагодина у последњим тренуцима меча стигла до победе против нишког Радничког.

Фудбалери Рада приредили су изненађење савладавши у Новом Саду екипу домаће Војводине са 1:0, у утакмици 23. кола Суперлиге Србије.

Тим београдских "грађевинара" освојио је можда пресудне бодове у борби за опстанак. Рад је и даље на зачељу табеле, али је после данашњег тријумфа направио крупан корак ка жељеном циљу.

Тим са Бањице могао би већ следећег викенда да се отараси "фењера" пошто дочекује директног конкурента, Јавор из Ивањице.

Војводина је застала у трци за горњи део табеле и очигледно се усредсредила на финале националног купа у којем се 7. маја састаје са браниоцем трофеја, екипом Јагодине.

Једини гол на мечу постигао је Ињац у 52. минуту.

На Карабурми, екипа ОФК Београда коначно је успела да стигне до три бода. Млади „романтичари" победили су са 1:0 Слободу из Ужица. Ови бодови, као и у случају Рада, нису од пресудног значаја у смислу помака на табели, али могу много да значе на психолошком плану уздрманом тиму са Омладинског стадиона.

Стрелац на овом мечу био је Ивица Јовановић у 45. минуту.

Доњи Срем је у малом војвођанском дербију савладао суботички Спартак такође минималним резултатом. Победу Сремцима донео је Милош Мијић у 82. минуту.

Јагодина је на свом терену наставнила низ добрих резултата. „Ћурани" су губили од Радничког из Ниша од 52. минута, када је погодак постигао Милош Крстић.

Јагодинци се нису предавали, па је тако прво млади Шушњар постигао гол за изједначење у 86. минуту, да би Ђурић у 90. минуту свом тиму донео победу.

Одиграно јуче: Црвена звезда - Чукарички 4:1, Напредак - Нови Пазар 2:1, Јавор - Партизан 0:1, Вождовац - Раднички Крагујевац 5:0.

Табела: Црвена звезда 56 бодова, Партизан 53, Чукарички 38, Јагодина 37, Нови Пазар 35, Војводина 34, Вождовац 32, Раднички Ниш 31, итд.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару