Читај ми!

Пазарци осуђују инциденте у Крушевцу

Фудбалски клуб Нови Пазар осудио је хулиганско понашање својих навијача и инциденте на првенственој утакмици 23. кола у суботу против Напретка у Крушевцу.

Управни одбор клуба издао је саопштење у којем истиче да су на стадиону у Крушевцу виђене сцене којима није место на спортским борилиштима и које су "свакако за осуду", а да ће начињену материјалну штету Нови Пазар надокнадити домаћину.

"ФК Нови Пазар ће у наредним данима покушати да утврди ко су људи међу навијачима који себе називају навијачима Новог Пазара, а који су вероватно инсинуирани из разних разлога, само не спортских, и да ли су намерно изазвали инциденте. "Очигледно неким људима не одговара успех нашег клуба, када при вођству од 1:0 праве инциденте, као и у завршници меча када се ломио резултат", наводи се у саопштењу Пазараца.

Додаје се да су представници клуба имали договор са навијачима о фер и спортском навијању, али да "то није било довољно".

"Чак је и сам председник клуба покушао лично на полувремену да их замоли и подсети на договор. Исход свега је да је приликом пражњења дела трибине, где су били смештени наши навијачи, дошло до обрачуна са полицијом и редарима у којима је повређено више лица. На органима који су задужени за организацију и безбедност меча је да утврде да ли је било прекорачења овлашћења, као и да се пронађу и процесуирају виновници ових инцидената", закључује се у саопштењу ФК Нови Пазар.

Утакмица одиграна у суботу, коју је Напредак добио након преокрета са 2:1, два пута је била прекинута. Крајем првог полувремена присталице Новог Пазара ломиле су столице на стадиону Напретка након изједначујућег гола домаћег тима, да би у другом делу наставили са хулиганским понашањем.

Нереди на трибинама уследили су када је поништен гол Пазараца у 69. минуту, а кулминирали су када је Божовић затресао мрежу гостију за победу Напретка од 2:1.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару