Читај ми!

Воша и Јагодина у финалу Купа

У финалу Купа Србије гледаћемо репризу прошлогодишњег дуела. Новосађани су до финала стигли минималном победом против Спартака у Суботици, док су Јагодинции на свом терену савладали ОФК Београд 2:0. Финална утакмица на програму је 7. маја.

Фудбалери Војводине пласирали су се у финале Купа Србије, пошто су у Суботици и у другој утакмици полуфинала победили Спартак са 1:0. Новосађани су 26. марта у првом мечу у Новом Саду победили Спартак са 1:0, па су тако после данашњег тријумфа дошли до укпуне победе од 2:0 и учешћа у финалу.

Једини гол на утакмици постигао је Сергеј Милинковић-Савић у 75. минуту.

Пре постигнутог гола, фудбалери Војводине имали су неколико добрих прилика да дођу до предности, али им је у недостајало концентрације у завршници.

Најбољу прилику да Спартак доведе до предности имао је Владимир Торбица почетком другог полувремена, али је његов шут са око 20 метара изблокирао у последњем тренутку Нино Пекарић.

Фудбалери Јагодине пласирали су се у финале пошто су на домаћем терену, у реванш утакмици полуфинала, савладали екипу ОФК Београда са 2:0 (1:0).

Браниоци трофеја играли су много боље и сигурније, па су заслужено стекли прилику да боре за нови, други у историји клуба.

Изабраници тренера Младена Додића повели су у првом полувремену, а потом одиграли чврсто и организовано до краја након што су десетак минута после одмора обезбедили два гола предности.

У првом мечу на Карабурни Јагодинци су славили резултатом 2:1.

Јагодина се у борби за трофеј, у репризи прошлогодишњег финала, састаје са новосадском Војводином, која је у другом полуфиналном двомечу била успешнија од суботичког Спартака (1:0, 1:0).

Финална утакмица Купа Србије на програму је 7. маја.

Овако су текли полуфинални мечеви Купа:

19.50 - Крај меча. Јагодина је финалу Купа Србије!  

19.13 - ГООООЛ! "Ћурани" повећавају предност на 2:0 голом Пешића у 54. минуту. 

18.46 - Полувреме у Јагодини. Голом у 37. минуту меча "ћурани" су повећали укупну предност на 3:1 и налазе се веома близу новог финала.

18.37 - ГООООЛ! Јагодина голом Ђурића води са 1:0. 

18.00 - Почео меч и  други полуфинални меч Купа Србије у ком се састају Јагодина и  ОФК Београд. 

16.50 - Завршен је меч у Суботици, Војводина је победила Спартак са 0:1 и пласирала се у финале Купа Србије. 

16.32 - ГОООООЛ! Воша води и близује финала Купа. Стрелац је у 76. минуту био Милинковић - Савић након велике гужве и неколико одбитака у шеснаестерцу Суботичана. 0:1. 

15.47 - Прво полувреме меча између Спартака и Војводине завршено је без голова - 0:0. 

15.00 - Почео је меч на градском стадиону у Суботици где је Спартак дочекао новосадску Војводину. Гости имају гол предности из првог меча полуфинала.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару