Читај ми!

Јагодинци освојили Карабурму, Воша славила на Карађорђу

Јагодина, бранилац трофеја, савладала је на Карабурми ОФК Београд са 2:1. На Карађорђу, Војводина је савладала екипу суботичког Спартака са 1:0. Реванш утакмице играју се 9. априла.

Фудбалери Јагодине победили су као гости на Карабурми екипу ОФК Београда са 2:1, у првој утакмици полуфинала Купа Србије. У другом мечу Војводина је у Новом Саду успела да савлада Спартак са 1:0.

Јагодина је повела у трећем минуту преко Милоша Леповића, у 17. је изједначио Милош Гајић, а победу гостима донео је Филип Арсенијевић у 61.

Бранилац трофеја у Купу је рано повео на Омладинском стадиону, после центаршуна Милана Ђурића лопта је уз доста среће дошла до Леповића, који је лако савладао Златка Зечевића.

ОФК је тада преузео иницијативу, изједначио преко Гајића и био бољи у великом делу сусрета.

Београдски клуб је од примљеног другог гола потпуно контролисао меч, а у неколико наврата није имао среће да изједначи, пошто домаћи фудбалери нису искористили велики број добрих шанси, међу којима и две стативе.

Тренер домаће екипе Златко Крмпотић искључен је због приговора средином другог полувремена, а фудбалери ОФК-а су три пута тражили од арбитра Новице Анђеловског да досуди пенал.

Реванш утакмица играће се 9. априла у 16.00 у Јагодини.

Воша славила у Новом Саду

Фудбалери Војводине победили су у Новом Саду Спартак са 1:0, у првој полуфиналној утакмици Купа Србије. Једини гол на утакмици постигао је Мијат Гаћиновић у 59. минуту, после доброг додавања са десне стране Енвера Аливодића.

Фудбалери Војводине су потпуно доминирали, стварали су шансе, али нису успели да постигну више голова. Добре прилике пропустили су Гаћиновић, Марко Полетановић и Лазар Веселиновић, док је Спартак имао шансу преко Немање Милића, у првом полувремену.

Реванш утакмице играју се 9. априла у Суботици, а финале је на програму 7. маја.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару