Читај ми!

Суарез: Да није било Стивија...

Стивен Џерард је сео и разговарао сатима са мном, и један је од најзаслужнијих за мој останак у Ливерпулу, открио Луис Суарез, који је након бурног прошлог лета понео и капитенску траку тима са Енфилда.

Луис Суарез, један од најбољих фудбалера у Премијер лиги, прошлог лета био је мислима далеко од Ливерпула и Енфилда, затражио трансфер, али управа клуба није желела да га прода.

Признао је неколико пута да му је било изузетно тешко у том периоду када клуб није хтео да га прода, али је сада открио да је велику улогу у његовом останку одиграо капитен Ливерпула Стивен Џерард.

"Стиви је био један од пресудних фактора. Није ми ништа причао преко медија, преко посредника, већ је сео са мном и попричали смо. У тим моментима га нисам видео као 'Стивена Џерарда, једног од највећих фудбалера', већ као особу која је сатима разговарала са мном из срца. Рекао ми је да сам најбољи нападач са којим је играо, што ми је, узимајући у обзир који су све фудбалери играли са њим, импоновало. То му никада нећу заборавити", рекао је Суарез у разговору за "4-4-2".

Уругвајац је преседео и почетак сезоне, због фамозног угриза, а када се вратио на терен почео је да решета мреже као никада до тада. Суарез је потписао нови уговор у децембру и нема намеру да напушта клуб, чију капитенску траку је недавно носио у одсуству Џерарда и Данијела Агера.

"Чудан је осећај, никада нисам мислио да ћу бити капитен Ливерпула, нарочито након свега што се издешавало. Нисам очекивао такву подршку клуба, тренера и саиграча, који су били спремни да опросте. Мислим да сам од тада показао приврженост тиму и дајем максимум на сваком мечу", закључио је Уругвајац.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи