Видић: Јунајтед може да освоји Лигу шампиона

Немања Видић, капитен Манчестер јунајтеда до краја сезоне, уверен да његов тим може да се попне на кров Старог континента. "Верујем да можемо да учинимо нешто изузетно у Лиги шампиона. Уколико будемо наставили да играмо добро - као против Паласа, уколико одржимо ниво, мислим да нема противника који ће нас лако победити", рекао је Видић.

Српски интернационалац Немања Видић верује да Манчестер јунајтед, чије редове напушта крајем сезоне, може да освоји титулу првака Европе, иако та могућност делује готово нестварно, с обзиром на променљиву форму тима са Олд Трафорда.

Јунајтед је у суботу победио Кристал палас са 2:0 , а предстоји му први меч осмине финала Лиге шампиона у уторак против Олимпијакоса.

"Верујем да можемо да учинимо нешто изузетно у Лиги шампиона. Уколико будемо наставили да играмо добро - као против Паласа - уколико одржимо ниво, мислим да нема противника који ће нас лако победити. Одувек смо имали нападаче који знају да дају голове, а управо тако мора да се игра у Лиги шампиона", рекао је Видић и додао да верује да његов тим може да заврши првенство на четвртом месту.

Бивши репрезентативац Србије ће, судећи по италијанским медијима, од следеће сезоне заиграти за Интер.

Видић је у Јунајтед дошао у јануару 2006. године и са "ђаволима" је освојио Лигу шампиона, пет титула првака Енглеске, пет Суперкупова Енглеске, три Лига купа и Светско клупско првенство.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи