Дринчић: Партизан је добар, али то није довољно

Новопридошли фудбалер Партизана Никола Дринчић верује да црно-бели дрес носе добре играчи, али истиче да, уколико планирају да поново освоје титулу, тај квалитет морају да показују на свим утакмицама овог пролећа.

Фудбалер Партизана Никола Дринчић сматра да ће црно-бели имати добру екипу у наставку сезоне у Супер лиги Србије, али је и истакао да имена не играју све мора да се покаже на терену.

"Када играш у Партизану притисак је увек велики. Полако, да сачекамо ту прву утакмицу са Новим Пазаром... Има још 15 утакмица до краја, ако све добијемо, као што је тренер рекао, само се ми питамо. Не знам у каквој ћемо формацији играти, али како год да буде, ја сам спреман", рекао је Дринчић, објављено је на сајту Партизана.

"Екипи је требало искуство, мирноћа... Имамо добру екипу, али имена не играју, када се изађе на терен све је другачије", додао је Дринчић.

Дринчић у редове црно-белих дошао у зимском прелазном року као слободан играч, а са клубом из Хумске договорио је трогодишњу сарадњу.

"Трудићу се да покажем зашто сам доведен, надам се да ћемо се уиграти, да ћемо показати добру игру, бржи фудбал и да ћемо побеђивати", казао је Дринчић.

Фудбалер црно-белх оценио је да екипа добро ради на припремама и додао да очекује да ће бити све боље и боље.

"Добро радимо, прегурали смо најтежи део припрема, сада следи финални део, почињу утакмице и све је лепше и лакше... Када сам дошао нисам био спреман, нисам дуго играо, сад је већ другачије, биће све боље и боље", рекао је Дринчић.

Дринчић је прошао омладинску школу Партизана, али на изласку из омладинаца није добио шансу у првом тиму.

"Рано сам отишао, па ме људи и не знају, на мени је да покажем да заслужујем да носим дрес Партизана... Кад сам се вратио имао сам утисак да нисам ни одлазио. Лакше ми је да се уклопим, прошао сам омладинску школу Партизана... Не знам зашто нисам добио шансу, била је тада велика конкуренција", казао је Дринчић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару