Читај ми!

Келхар ново Звездино појачање

Звезда решила проблем одбране - на Маракану је стигао још један штопер. Ново појачање црвено-белих је словеначки фудбалер Дејан Келхар, који је потписао уговор са Црвеном звездом на шест месеци, уз могућност продужетка сарадње на крају сезоне.

Дефанзивац који је у Звезду дошао из азербејџанског Кабала, задужио је дрес са бројем 44, а за репрезентацију Словеније забележио је шест наступа.

"Не желим много да причам о себи, све ће се видети на терену. Драго ми је што сам дошао у овако велики клуб и сутра ћу се ставити тренеру на располагање у Словенији. Надам се да ћу се брзо уклопити у екипу", рекао је Келхар на званичној промоцији на стадиону Црвене звезде.

Новинаре је занимало због чега је често мењао клубове.

"Најдуже сам се задржао у Белгији, у Серкл Брижу, затим сам отишао у Легију, где је на почетку било добро, али онда сам имао неке личне проблеме. Потом сам отишао у Турску где је клуб пропао после два месеца, па сам остао на улици и спасавао сам себе...", казао је Келхар.

Он је додао да познаје Нејца Печника и тренера Славишу Стојановића, као и да зна ситуацију у клубу.

"Знам где сам дошао и да постоји велики притисак, када будем играо и осетио атмосферу, бићу свестан да сам дошао у велики клуб", додао је он.

Клупски оперативац Блажо Радосављевић истакао је да је Келхар дошао по жељи тренера Стојановића.

"Довели смо још једног играча на позицији штопера, али његовим доласком није завршен прелазни рок, вероватно ће бити још појачања", рекао је Радосављевић.

Келхар има 29 година, током каријере између осталог играо је за Гројтер Фирт, Легију из Варшаве, Цеље, Серкл Бриж и Хапоел из Хаифе.

Његовим доласком клуб из Љутице Богдана практично је "решио" питање одбране, пошто је на Маракану претходно стигао репрезентативац Црне Горе Саво Павићевић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару