Проблеми Звезде у Словенији!

Фудбалери Црвене звезде нису могли да тренирају на предвиђеном терену у Копру због обилних падавина. "Обећали су нам да ћемо тренирати на помоћном терену Копра, још у суботу је било проблема са тиме, данас поготово. Људи који су то обећали нису испунили своје обећање", открио је тренер Славиша Стојановић.

Тренер Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је да чека још једно појачање које би појачало конкуренцију на тренинзима.

"Чекамо још то једно појачање, тачније играча који би појачао конкуренцију, јер да би био појачање, то мора да докаже. Конкуренција на неким позицијама је јака и то је за квалитет тренинга изузетно добро дошло", рекао је Стојановић за клупски сајт.

Стојановић је навео да се Вукан Савићевић вратио са прегледа у Немачкој, да се опоравио и да ће у наредне две недеље тренирати по посебном режиму, али да је добро.

Према његовим речима, још је рано причати о саставу тима за почетак пролећног дела сезоне јер је Звезда тек на пола припрема.

"Сада прелазимо у моменат где ћемо пуно радити на тактици и кристализацији тима. Од овог тренутка па све до почетка првенства почиње та нека борба за тим, пуно тога је отворено и све зависи од самих играча", казао је Звездин тренер.

 Звездини фудбалери су због кише морали да промене план тренинга у недељу.

"Обећали су нам да ћемо тренирати на помоћном терену Копра, још у суботу је било проблема са тиме, данас поготово. Људи који су то обећали нису испунили своје обећање", рекао је Стојановић.

Према његовим речима, Звездини фудбалери Звезде су тренирали на вештачкој подлози највишег квалитета, захваљујући људима из локалног фудбалског клуба Изола.

"Срећом, имамо нека познанства са људима из Изоле и хвала им, јер су реаговали брзо и омогућили нам да тренирамо на вештачкој трави, која је веома добра и највишег квалитета, тако да нема страха да ће бити неких последица", казао је тренер црвено-белих.

Он је навео да је било лако договорити се са челницима Изоле јер су неки људи који раде у том клубу велики звездаши.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару