Читај ми!

Његуш: Добро радимо, а стижу и појачања

Тренер фудбалера Новог Пазара Зоран Његуш изјавио је да је задовољан досадашњим током зимске припреме тог суперлигаша, и да неће ангажовати ниједног од играча који су били на проби.

"Задовољан сам односом оних који су изнели јесењи део првенства. Било је доста играча на проби, али они нису задовољили критеријуме играња у елитном рангу", рекао је Његуш радију Сто плус. Његуш је најавио да ће Новопазарци ускоро појачати и одбрану, и напад.

"Људи из управе баратају са два, три имена, а ради се о штоперу и нападачу. Брзо ћемо решити те дилеме", казао је Његуш.

Клуб су напустили Емир Лотинац, Милош Марковић, Нино Пекарић, Милош Обрадовић, Урош Ненадовић, Виталиј Булат и Петар Јелић, преговара се са Немањом Супићем, док су Младен Лазаревић и Немања Видаковић у потрази за ангажманом у иностранству.

Нови Пазар за сада не може да региструје нове играче због неизмирених обавеза према својим бившим члановима Милошу Богуновићу, Милошу Ђогатовићу и Саши Милановићу. "После разговора са људима из клуба, мислим да на том плану неће бити никаквих проблема", рекао је Његуш.

Новопазарци ће се од 26. јануара припремати у Бару, и током две недеље играти контролне утакмице против Зете, Дечића, Вележа, подгоричке Младости и Петровца.

"Ривали су по мери. У зависности од чињенице који се клубови тамо налазе, договорићемо још неке дуеле. Потребно је да сви играчи одиграју минимум по две тренинг утакмице", казао је Његуш.

Нови Пазар је шестопласирани у Супер лиги са 24 бода, девет мање од водећег Партизана коме ће бити домаћин на старту пролећног дела. "Подлога је добра и имамо разлога да се надамо европским такмичењима. Распоред је нешто тежи у првих пет кола, али ме то не брине. Овај тим је доста искусан и мислим да предстоји велика борба за треће и четврто место", најавио је Његуш.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару