Арсенал не посустаје, нова канонада Ситија

Санти Казорла са два гола донео нову победу Арсеналу против Фулама. Четири гола Ситија против храброг Кардифа, који је успео да затресе мрежу "грађана" два пута. Њукасл сигуран у Лондону.

Фудбалери Арсенала задржали су прво место на табели Премијер лиге, пошто су у 22. колу код куће победили Фулам са 2:0, док је њихов први пратилац Манчестер сити као домаћин славио против Кардифа са 4:2.

Најзаслужнији за нови тријумф лондонских "тобџија" био је двоструки стрелац, Шпанац Санти Казорла.

Екипа Манчестер ситија је против Кардифа имала нешто тежи посао, пошто је после уводног гола Едина Џека, изједначио Крег Нун.

Ипак, у наставку утакмице Хесус Навас, Јаја Туре и Серхио Агверо обезбедили су "грађанима" убедљиву победу.

Репрезентативац Србије Александар Коларов играо је цео меч за Сити, док је Матија Настасић преседео свих 90 минута на клупи.

Важну победу у борби за опстанак уписао је Кристал Палас, који је код куће савладао Стоук сити са 1:0 захваљујући поготку Џејсона Панчона.

У првом данашњем мечу, Сандерленд и Саутхемптон су у врло узбудљивом мечу поделили бодове и одиграли нерешену утакмицу - 2:2.

Гости су водили са 2:0 головима Родригеза и Ловрена, али су Фабио Борини и Адам Џонсон донели бод Сандерленду.

Норич је освојио врло важна три бода против Хала, голом Бенета у финишу меча, док је Њукасл из Лондона отишао кући са читавим пленом против Вест Хема.

"Свраке" су победиле са 3:1, а сва четири гола дело су њихових фудбалера. Кабај и Реми су донели предност Њукаслу на старту утакмице, а Вилијамсон је у завршници првог дела игре постигао ауто-гол и смањио на 2:1. Ипак, у надокнади меча Јоан Кабај је постигао други гол и поставио коначан резултат.

У последњем мечу дана, Ливерпул и Астон Вила одиграли су нерешено 2:2. Гости су на полувремену водили са 2:1, головима Вајмана и Бентекеа. Стрелац за "црвене" био је Стариџ.

У наставку, Ливерпул се свим силама трудио да преокрене резултат, али једино што су успели било је да стигну до изједначења, голом Џерарда са беле тачке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару