Читај ми!

Жозе Морињо, љубав према клубу...

Жозе Морињо изјавио да ће напустити Челси само ако добије отказ. Он је нагласио да му је за свих пет година колико је провео ван Челсија, "срце остало у том клубу", а као кључни фактор његовог повратка међу "плавце" навео је квалитет живота у Лондону.

Португалски фудбалски стручњак Жозе Морињо поручио је да ће напустити Стамфорд Бриџсамо у случају да добије отказ.

"Не размишљам о свом следећем ангажману, јер га не желим. отићи ћу из клуба само ако то Челси буде желео. Много сам дао овом клубу у прошлости, али и он мени", рекао је Морињо за лондонски "Ивнинг стандард".

Челси је тренутно на табели у Премијер лиги на другом месту, са бодом више од Арсенала.

Морињо је јуна 2013. преузео „плавце" други пут у каријери, после 2004. када је водио тај тим до 2007. и са њим освојио две узастопне титуле, један ФА Куп и два Лига Купа.

Недовољни успеси на европској сцени били су узрок растанка Мориња са власником Челсија, руским милијардером Романом Абрамовичем.

Пошто је напустио Челси, Морињо, који је са Портом 2004. освојио Лигу шампиона, преузео је Интер са којим је 2010. поновио тај успех, да би потом прешао у Реал Мадрид.

Нагласио је да му је за свих пет година, колико је провео ван Челсија, "срце остало у том клубу" и да је квалитет живота у Лондону био кључни фактор његовог повратка у Челси.

"Нисам човек коме треба пуно тога у животу. Требају ми само једноставне ствари, али то нисам више могао да нађем у Италији, Шпанији и Португалији", рекао је Морињо.

Он је додао да "може да оде у школу да сачека сина и кћерку, а да га други родитељи гледају као родитеља".

"Ако одем да се прошетам на Олд Бонд стрит и ако неко приђе да ми смета, сигурно је да то није Енглез", рекао је Морињо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару