Читај ми!

Јуве наставља да гази, Сасуоло бољи од Милана

Јувентус је убедљиво победио Каљари на Сардинији. Подједнако добра је била Рома против Ђенове. Наполи понео сва три бода из града вечне љубави. Сасуоло победио Милан са 4:3 након преокрета. Све голове за зелено-црне постигао је Доменико Берарди.

Фудбалери Јувентуса остварили су и четврту победу у низу, пошто су у 19. колу Серије А очитали лекцију Каљарију у гостима резултатом 4:1.

Каљари је повео голом нападача Маурисија Пиниље у 23. минуту, али је Јувентус само десет минута касније изједначио преко Фернанда Љорентеа.

У другом полувремену гости су заиграли много боље, а блистао је Стефан Лихштајнер, који је асистирао код два поготка Љорентеа, а уз то је постигао и гол.

У стрелце се уписао и Клаудио Маркизио, на асистенцију Ђорђа Кјелинија.

Рома је лако савладала Ђенову, а утакмица је решена већ у првом полувремену када су домаћи стекли три гола предности преко Флоренција, Тотија и Мајкона.

Коначан резултат је поставио штопер Мехди Бенатија, својим петим голом у сезони.

Наполи је победом у Верони од 3:0 одржао прикључак за водећим Јувентусом и Ромом, а голове су постигли Дрис Мертенс, Лоренцо Инсиње и Блерим Џемаили.

Милан као да је изгубио сву моћ да одигра квалитетан меч. Росонери су водили против Сасуоло са 2:0, али је домаћин головима Доменика Берардија стигао до великог преокрета. Погоци Милана били су дело Робиња, Балотелија и Монтолива. 

Данашњи резултати:

Торино - Фјорентина 0:0

Аталанта - Катанија 2:1

Каљари - Јувентус 1:4

Верона - Наполи 0:3

Рома - Ђенова 4:0

Сасуоло - Милан 4:3

Јуче:

Ливорно - Парма 0:3

Болоња - Лацио 0:0

У понедељак се састају Сампдорија и Удинезе (19), као и Интер и Кјево (21).

Табела: Јувентус 52 бода, Рома 44, Наполи 42, Фјорентина 37, Верона 32, Интер 31, итд...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару