Читај ми!

Трајковић: Дошао сам због титула

Нова аквизиција црно-белих Бранислав Трајковић одлучио се за Партизан како би освајао титуле и играо у Лиги шампиона. Поуздани дефанзивац је потписао на три и по године и носиће дрес са бројем 15.

Нови фудбалер Партизана Бранислав Трајковић рекао је данас да је у црно-беле дошао како би освајао титуле, играо у Лиги шампиона и покушао да се избори за место у репрезентацији Србије.

"Велика ми је част и задовољство што сам овде, дошао сам у Партизан да освајам титуле и играмо у групној фази Лиге шампиона, али и да се наметнем новом селектору Србије", рекао је Трајковић на конференцији за новинаре на стадиону у Хумској.

Трајковић је уговор са Партизаном потписао на три и по године и носиће дрес са бројем 15.

"Била ми је жеља да из Куле пређем у Партизан још 2010. године, али неки људи су другачије одлучили. Сада је било контаката са Црвеном звездом и Анталијом, али одлучио сам се за највећи клуб у Србији", рекао је Трајковић. Он је додао да је тренер Марко Николић био један од разлога доласка у Партизан.

Поуздани дефанзивац осврнуо се и на финалну утакмицу Купа Србије против Партизана из 2011. када је Војводина напустила терен.

"Ја сам професионалац, не бих се враћао на прошлост, једноставно у том тренутку сам био бесан", рекао је Трајковић.

Спортски директор Партизана Алберт Нађ истакао је да су преговори око Трајковићевог трансфера били напорни.

"Довели смо играча који нам је био неопходан. Надам се да ће наставити са играма из Војводине, где је постао репрезентативац Србије и да ће у дресу Партизана постати стандардни члан државног тима. Задовољни смо појачањима, али тежимо да створимо још јачу екипу и направимо тим за наредне године", рекао је Нађ.

Пре Трајковића, шампион Србије је у овом прелазном року ангажовао Николу Дринчића, Мирослава Вулићевића и Петра Шкулетића.

Фудбалери Партизана припреме за пролећни део сезоне почеће у понедељак у спортском центру Телеоптик у Земуну.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару