Читај ми!

Серија А 28. коло

Ђакерини донео победу "Дами"

Ђакерни голом у 90. минуту донео победу "Старој дами". Наполи изгубио у Кијеву и поново пропустио прилику да се приближи Јувентусу. Парма убедљиво савладала Торино. Нови кикс Интера. Љајић поново стрелац за "Љубичасте".

Фудбалери Јувентуса теже него што се очекивало победили су данас Катанију са 1:0 (0:0) у утакмици 28. кола италијанске Серије А, док је Наполи доживео пораз од 2:0 против Кијева у Верони.

Голом Ђакеринија у 90. минуту актуелни првак и лидер на табели успео је да сломи отпор Катаније.

Јувентус је после ове победе увећао предност на табели у односу на Наполи, који је на гостовању против Кијева доживео пораз - 2:0.

Кијево је већ после првог полувремена имао убедљиво вођство на стадиону "Маркантонио Бентегоди", пошто су мрежу Де Санктиса погодили Бакари Драма и Сирил Теру.

Парма је после преокрета дошла до убедљиве победе против Торина (4:1). Гости су повели у 56. минуту преко Сантане, а три бода Парми донели су Амаури (77, 84, 90) и Сансоне у 80. минуту.

Преокрет је виђен и у Палерму, где је истоимени клуб изгубио од Сијене са 2:1. Домаћин је водио до 52. минута голома Анселма, а победу Сијени донели су Емегхара и Росина.

Каљари је био убедљив против Сампдорије највише захваљујући нападачу Викотру Ибарбу, који је се три пута уписао у листу стрелаца.

Почасни погодак за Сампдорију постигао је Лопез у 90. миниту из пенала.

Резултати и стрелци:

Аталанта - Пескара 2:1 (Денис 34. пен, 67 - Агостино 24)
Јувентус - Катанија 1:0 (Ђакерини 90)
Кијево - Наполи 2:0 (Драме 12, Теру 43)
Каљари - Сампдорија 3:1 (Ибарбо 18, 52, 72 - Лопез 90. пен)
Палермо - Сијена 1:2 (Анселмо 44 - Емегхара 51, Росина 72)
Парма - Торино 4:1 (Амаури 77, 84, 90, Сансоне 80 - Сантана 56)
Интер - Болоња 0:1 (Ђиралдино 57)
Лацио - Фјорентина 0:2 (Јоветић 20, Љајић 50)

Одиграно раније: Удинезе - Рома 1:1 (0:1), Ђенова - Милан 0:2 (0:1)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи