Читај ми!

Не поредите ме са њима

Најбољи фудбалер света Лионел Меси рекао је да му је непријатно када га пореде са Мајклом Џорданом, Јусеином Болтом и Мохамедом Алијем.

"Не волим поређења. Ко сам ја да се поредим са другим спортистима. Радим свој посао и тек када завршим играчку каријеру, видећемо шта сам постигао. Потпуно је лудо да ме упоређују са Џорданом, Болтом или Алијем", казао је Меси шпанским медијима.

Аргентински фудбалер додао је и да увек сам најбоље зна када је одиграо лоше.

"Сам себи сам највећи критичар. Знам када играм добро и наравно, свестан сам кад урадим нешто лоше", навео је он.

Меси је у досадашњем току сезоне постигао 29 голова на 20 првенствених утакмица. Барселона води на табели Примере са осам бодова више од Атлетика и 15 више од мадридског Реала.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи