Читај ми!

Мамињо у елементу

Први човек загребачког Динама на конференцији за медије говорио о Динаму, рату против подземља, али и позвао новинаре да се заједно са њим изборе са елементима који покушавају да униште хрватски фудбал.

Здравко Мамић одржао изузетно занимљиву конференцију за новинаре, на којој је позвао новинаре да му се придруже у борби против подземља, које, према речима председника Динама, константно напада "најбољи фудбалски клуб на Балкану".

Мамић се осврнуо на учешће "модрих" у Лиги шампиона и додао да је Динамо најуспешнија хрватска фирма, у коју је у последњих десет година ушло више од 100 милиона евра.

"Од 2001. године дали смо 25 репрезентативаца! У Пољској и Украјини је играло 14 играча који су поникли или прошли кроз Динамо. То је неко направио! А зашто? Зато јер стварамо. Стварамо и за друге, за Интер, Локомотиву... Постављате питања и немам ништа против тога - треба ли Динамо да игра Лигу шампиона? А шта је требало да кажемо? Нећемо да играмо Лигу шампиона!? Зар је требало да кажемо да нећемо 12 милиона евра за улазак у ЛШ!?", упитао је Мамић.

Мамић каже да је на посету на мечевима Лиге шампиона утицала кампања подземља, које води рат против Динама. Према његовим речима, Динамо је најуспешнији клуб на простору бивше Југославије и Балкана, али и да тај клуб стално сви нападају.

"Желео бих да заједно преузмемо одговорност за стање у хрватском фудбалу и хрватском друштву. Преклињем вас, као домољуб и Хрват, да будете поштенији према Динаму и Хрватском фудбалском савезу. Оно што нам ради политичко, медијско и грађанско подземље није нормално. Према клубу који је најбољи на простору бивше Југославије и Балкана! Није нормално да имамо овако окружење. Вас новинаре преклињем да стане то пљување по ХНС-у и Динаму. Колико се пљује по Динаму, па то није нормално. Најбољи смо клуб у овом делу Европе, а гаде нас где стигну. То не чине навијачи, то све долази и политичког и медијског подземља", уверен је Мамић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару