Читај ми!

Партизан лако са Пазарцима

Фудбалери Партизана победили су Нови Пазар са 3:1 у последњој утакмици 10. кола Супер лиге Србије и тако остали на првом месту табеле.

Партизан је по хладном и влажном времену пред око 1.500 гледалаца рутински победио Пазарце. Добар меч, четири гола, неколико неискоришћених шанси на обе стране. Две спорне одлуке судија на штету Партизана - епилог су данашњег сусрета.

Оба тима имала су у почетку меча по добру прилику, али је нису искористили. Први гол дело је Стефана Шћеповића у 21. минуту, пошто је примио пас свог брата Марка и искоса са око 10 метара савладао голмана Пазара Дениса Мујчића.

Партизан је у 54. минуту удвостручио вођство, када је Александар Миљковић центрирао са десне стране, Стефан Шћеповић промашио лопту, а Лазар Марковић је покупио и са око осам метара спровео у мрежу гостију.

Само два минута касније и Марко Шћеповић се уписао у стрелце после паса Немање Томића.

Пазар је смањио вођство у 61. минуту. Енвер Аливодић је на око 30 метара украо лопту Ивану Иванову, истрчао сам пред Николу Петровића и лобовао га за 3:1.

Гости нису имали снаге да озбиљније запрете у наставку, неколико пропуштених прилика на обе стране до краја сусрета.

Вермезовић: Играчи се издигли после Милана

"Играчи су се издигли после утакмице у Милану и одиграли добар меч. Било је неких падова, али ништа страшно. Можда је било мало индолентности код примљеног гола. Нови Пазар је незгодна екипа и драго ми је што су дошли да се надигравају и играју фудбал", рекао је Вермезовић.

Нови Пазар је имао добру шансу на почетку меча, када је Енвер Аливодић изашао сам пред голмана Николу Петровића, који је одбранио његов шут.

"Петровић је добро реаговао, али такве грешке ће се кажњавати у Европи", казао је Вермезовић.

Тренер Пазара Драгољуб Беквалац је изјавио: "Дошли смо да се надигравамо са једном од најбољих екипа на Балкану. У једном делу утакмице смо успели да им парирамо, али су они у другом дали три гола и заслужено победили. Утакмица је била отворена... Можда би било другачије да смо дали гол из шансе на почетку утакмице, али би и онда Партизан вероватно победио", рекао је Беквалац.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару