Читај ми!

Куп Србије

Јанковић: Циљ остварен

Циљ је остварен. Ми смо дошли у Кулу са намером да се пласирамо у четвртфинале Купа и у томе смо успели. Честитам играчима, рекао је тренер црвено-белих Александар Јанковић.

Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић после данашње победе против Хајдука у Кули (2:0) и пласмана у четвртфинале Купа Србије рекао је да је задовољан пошто је циљ остварен, али и због тога што екипа после дуже времена није примила гол.

"Ми смо дошли у Кулу са намером да се пласирамо у четвртфинале Купа и у томе смо успели. Честитам играчима, иако смо после искључења голмана Кировског утакмицу учинили тежом него што смо очекивали после свега виђеног у првом полувремену. Скоро цело друго полувреме имали смо играча мање, али смо из тога успели да извучемо неке поуке. Деловали смо изузетно стабилно и после дуже времена нисмо примили гол, што је охрабрујући податак. Времена нема много и већ сада се окрећемо утакмици у суботу против Доњег Срема", рекао је Јанковић на конференцији за новинаре.

Он је истакао да млади Кировски и даље има његово пуно поверење, као и да је задовољан како се снашао млади Весић.

"Весић је оправдао поверење, имао је неколико одличних интервенција и ниједног тренутка нисам сумњао да ће тако бити. Што се тиче Кировског, он је прошао једну велику школу када је добио жути картон у првом полувремену. То су све ствари кроз које млад играч мора да прође. И даље има моје пуно поверење", закључио је Јанковић.

Резултати осмине финала Купа Србије:

Хајдук Кула - Црвена звезда 0:2 (Мудрински 41, Димитријевић 45+1)
Нови Пазар - Рад 0:1 (Љубинковић 38)
Чукарички - Војводина 0:1 (Абубакар 52)
Инђија - ОФК Београд 2:3 (Димитров 21, Дубајић 33 - Аџић 11, Родић 49, Богавац 68)
Јавор - Смедерево 3:0 (Радивојевић 21, 61, Миловић 38)
Јагодина - Нови Сад 1:0 (Ел Мунир 45+1)
Спартак - Металац 0:0 - 8:7 пеналима.

Партизан и Борац играју 31. октобра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару