Читај ми!

Пораз "орлића" и туча на крају

Европско првенство у Израелу проћи ће без младе репрезентације Србије која је и у реваншу баража у Крушевцу изгубила од Енглеске са 1:0. Гол у последњим секундама меча постигао Викам. После утакмице дошло до сукоба играча и стручних штабова два тима у којем је неколико удараца задобио селектор Енглеске Стјуарт Пирс.

00.44 - УЕФА регистровала читав низ расистичких повика упућених тамнопутим играчима Енглеске током меча младих репрезентација у Крушевцу. Казне вероватне... 

Млада репрезентација Србије није успела да се пласира на Европско првенство, пошто је и у реваншу баража у Крушевцу изгубила од Енглеске са 1:0.

У првој утакмици, која је одиграна прошлог петка у Норичу, изабраници Стјуарта Пирса такође су тријумфовали овим резултатом.

Стрелац јединог поготка на вечерашњем мечу био је Конор Викам у судијској надокнади времена.

Ово ће бити други пут заредом да млада селекција Србије пропушта континентални шампионат. Пре само пет година, Србија, тада под вођством Мирослава Ђукића, играла је финале ЕП.

Утакмицу је обележио и инцидент после гола Енглеске када је дошло до гужве на терену, прво су се сукобили играчи оба тима, а после тога и поједини чланови стручних штабова две селекције.

Цео сукоб трајао је неколико минута, а све се смирило када је гостујућа екипа отишла у свлачионицу. Црвени картон у екипи Енглеске зарадио је Дени Роуз.

Најбољу прилику у првом делу утакмице пропустио је Енглез Марвин Сордел већ у четвртом минуту, када је погодио стативу.

Српски фудбалери, са друге стране, углавном су покушавали ударцима са дистанце да савладају енглеског чувара мрежа Џека Батланда.

У тим покушајима највише се истицао Никола Нинковић који је у неколико наврата опасно запретио, али се противничка мрежа није затресла.

Како је време одмицало тако су енглески играчи били све смиренији, док је Србији понестајало правих идеја како да откључају противничку браву.

Европско првенство за младе одржаће се од 5. до 18. јуна следеће године у Израелу.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару