Читај ми!

Играчи имају огромну жељу да одиграју добро

Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић казао је да његови играчи имају "огромну жељу" да одиграју добро против Бордоа у реванш утакмици последњег кола квалификација за Лигу Европа, која ће се играти у четвртак у Француској.

"Жеља код играча да се одигра добро је огромна. Свима прија статус који су добили после првог меча. Нису победили, али видели су шта значи играти у Европи", казао је Јанковић новинарима на Звездином стадиону.

Први дуел српског и француског тима, прошлог четвртка у Београду, завршен је без голова.

"Успели смо у првом мечу да не губимо пуно лопти на средини терена, да пребацимо игру на крила и задржимо Бордо на само једној шанси за гол. То је неки путоказ како би требало да играмо у реваншу... Не смемо да дозволимо да они имају већу жељу од нас да победе", истакао је тренер црвено-белих.

Због жутих картона Јанковић у реваншу неће моћи да рачуна на везисту Луку Миливојевића, док је наступ одбрамбеног играча Милана Јовановића још неизвестан због повреде.

"Не баратамо великим бројем играча и свако одсуство је проблем. Недостајаће нам Миливојевић, то је чињеница, али не смемо да размишљамо пуно о томе... Јовановић је на интензивној терапији, али још није 100 одсто спреман", рекао је Јанковић.

На питање новинара да ли ће до краја летњег прелазног рока (31. августа) Звезда довести још неке играче, Јанковић је казао да ће разговарати о повратку везисте Марка Перовића и голмана Марка Дмитровића у први тим.

"Рекао сам руководству клуба своје идеје о појачањима, а нешто је постојало и од пре, са чиме се ја слажем. Видећемо шта ће бити... То су углавном имена која су се претходних дана појављивала у јавности", рекао је Јанковић.

Медији у Србији пренели су да би у Звезду могли да дођу нападач Јагодине Огњен Мудрински или центарфор Војводине Абубакар Оумару, као и одбрамбени играч Рада Александар Пантић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару