Ван Перси и Кагава буде "ђаволе"

Манчестер јунајтед забележио прву победу у новој сезони. На Олд Трафорду савладана је екипа Фулама (3:2), првенце постигли Ван Перси и Кагава. Немања Видић аутоголом унео неизвесност у финишу меча.

Фудбалери Манчестер јунајтеда савладали су данас Фулам са 3:2 (3:1), у утакмици другог кола Премијер лиге и дошли до првог тријумфа у новој сезони.

Сер Алекс Фергусон опет је комбиновао тим, па су Робин ван Перси и Вејн Руни на терену заједно провели само последњих пола сата, баш као на старту сезоне против Евертона.

Гости из Лондона повели су већ у трећем минуту преко Демијана Дафа, изједначио је прелепим голом, првим у дресу Јунајтеда Ван Перси, а затим је првенац у новом дресу постигао и Јапанац Кагава.

Чинило се да је све готово када је Рафаел у финишу првог полувремена постигао и трећи гол, али је Фулам у наставку успео да припрети после несрећног аутогола Немање Видића.

Меч је уживо на Олд Трафорду посматрао најбржи човек на планети Јусеин Болт, који је пре дуела поздравио публику са терена, показао све три златне медаље које је освојио на Олимпијским играма, а од домаћина је добио дрес са бројем 9,58, што је његово време у трци на 100 метара у Лондону.

Евертон је сјајан старт сезоне и победу против Јунајтеда потврдио убедљивим тријумфом на гостовању Астон Вили (3:1), док Андреу Виљаш-Боашу не иде ни у Тотенхему, јер је његов тим освојио само бод код куће против Вест Бромвича.

Резултати и стрелци другог кола Премијер лиге:

Свонси - Вест Хем 3:0 ( Ранхел 7, Мичу 20, Грејем 64)
Астон Вила - Евертон 1:3 (Ахмади 75 - Пијенар 3, Фелаини 31, Јелавић 44)
Манчестер Јунајтед - Фулам 3:2 (Ван Перси 10, Кагава 36, Рафаел 41 - Даф 3, Видић 64. аутогол)
Норич - КПР 1:1 (Џексон 11 - Замора 19)
Саутемптон - Виган 0:2 (Ди Санто 51, Коне 89)
Тотенхем - Вест Бромвич 1:1 (Асуа-Екото 74 - Морисон 90+1)
Челси - Њукасл 2:0 (Азар 22п, Торес 45)

Утакмица између Сандерленда и Рединга је одложена због невремена и натопљеног терена.

Сутра се састају Стоук и Арсенал (14.30) као и Ливерпул и Манчестер сити (17.00).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару