Јанковић наредио - још два појачања

Тренер Црвене звезде Александар Јанковић предочио је управи клуба да би желео да види још два нова играча до краја прелазног рока. Иако није јавно говорио о именима, јасно је да је један некадашњи капитен Звезде Ненад Милијаш, а да други игра на дефицитарној позицији нападача.

Управа Црвене звезде инетнзивно ради на испуњавању жеље тренера Јанковића и довођењу двојице нових играча до краја прелазног рока.

Нови - стари стратег црвено-белих обавио је разговор са надређенима у клубу на ову тему, па би требало да очекујемо да у наредних седам дана нова лица појачају конкуренцију у тиму из Љутице Богдана.

„Да, разговарао сам са управом, али то не зависи од мене. Постоје идеја и правац, а неке ствари превазилазе моју компетенцију. Наравно да размишљамо о томе и имамо још седам дана да реагујемо", рекао је Јанковић.

Јанковић није говорио о именима, али сасвим је извесно да је приоритет у овом тренутку довођење, односно враћање Ненада Милијаша на Маракану.

Одласком Евандра Црвена звезда је створила простора да конкретизује разговоре са фудбалером Вулверхемптона.

Тиму је наравно потребан и класичан нападач, јер Ели Бабаљ то свакако није, пре свега јер није спреман. Борхин одлазак  лимитирао је могућности црвено-белих у том погледу.

"Не бих конкретно о позицијама и именима. То, ипак, не би било педагошки према играчима који су ту, мислим да се не би пријатно осећали они који, рецимо, буду обукли дрес против Новог Пазара. Треба нам јака конкуренција и радимо интензивно на томе да је створимо у одређеним сегментима и позицијама. Али, играчи које доводимо неће имати тапију на место у тиму, већ ће равноправно са осталима конкурисати за састав", закључио је Јанковић.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару