Читај ми!

Немамо императив, имамо шансе

Фудбалер Новог Пазара Енвер Аливодић рекао је да ће његова екипа покушати да остане непоражена у домаћем првенству, иако ће у недељу угостити Црвену звезду.

"Било би неозбиљно да претимо Црвеној звезди, али пред нама је утакмица у којој не можемо много да изгубимо и мислим да то повећава наше шансе. Бићемо хендикепирани због изостанка подршке са трибина, али и ту ћемо имати додатни мотив да обрадујемо све којима је Нови Пазар у срцу", рекао је Аливодић.

И ову и наредну утакмицу, (са Спартаком), Нови Пазар играће пред празним трибинама Градског стадиона, због казне дисциплинске комисије Фудбалског савеза Србије.

"Тужно је играти без публике, али ту ништа не можемо да променимо. Лично, не бих имао ништа против да одиграм на нивоу мојих претходних партија против црвено-белих, а резултатски бих волео да се понови мај 2010. године. Тада сам са БСК-ом славио на Маракани са 3:1", казао је Аливодић.

Он је оценио да је Црвена звезда против Бордоа показала да поседује квалитет и да је брзо консолидовала редове после прошлонедељног ремија са Радом на свом терену.

"Промене тренера често донесу брзу промену на боље, па се то десило и нашем ривалу. Ипак, ако будемо приказали своју најбољу игру, можемо да останемо непоражени и после овог кола", закључио је Аливодић.

Тренер домаћих Драгољуб Беквалац за предстојећу утакмицу неће моћи да рачуна на Дарија Дамјановића који је добио два жута картона у Крагујевцу, као и на већ дуже повређене Адмира Кецапа и Филипа Стојановића.

Иначе, суперлигаш из Новог Пазара се током ове недеље појачао одбрамбеним играчем Славком Лукићем. Овај десни бек је током прошле сезоне забележио три наступа за тим Смедерева и још десет за шведског трећелигаша Лимхамн Бункефло.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару