Бабовићево збогом црно-белима

Стефан Бабовић више не може, или не жели да трпи увреде са трибина, па је решио да напусти Партизан. Бабовић неће играти наредни меч српског шампиона против Јагодине, али ни реванш сусрет плеј-офа Лиге Европе са норвешким Тромсеом, преносе београдски медији.

Фудбалер Партизана Стефан Бабовић коначно је преломио - више неће играти за Партизан. У наредних неколико дана, у договору са менаџером, Бабовић ће потражити нови клуб и напустити Хумску.

Како преносе поједини београдски медији, Бабовић ће највероватније пут Шпаније, прецизније Сарагосе, где већ игра неакдашњи фудбаелр црно-белих Иван Обрадовић.

Бабовић, који се већ дуже налази у немилости навијача Партизана, одлуку је донео након меча Партизана и Тромсеа у Норвешкој, а у краткој изјави за "Журнал" имплицитно је потврдио да Владимир Вермезовић више неће рачунати на њега.

"Сигуран сам да ће играчи који буду на терену победити Норвежане довољном разликом за пласман у Лигу Европе", рекао је плејмејкер Партизана том приликом.

Бабовић је, како се сазнаје, рекао Вермезовићу да више не жели да слуша звиждуке и погрдне коментаре са трибина од навијача црно-белих и, сматрајући да није заслужио толике критике на рачун своје игре, нема намеру да игра против Јагодине овог викенда, односно реванш меч са Тромсеом у Београду.

Тренер фудбалера Партизана Владимир Вермезовић рекао је данас да би волео да Стефан Бабовић остане у редовима црно-белих, али је признао да ситуација у којој се он налази није баш најбоља.

"Волео бих да Стефан остане, он много значи овом тиму и на терену и ван њега, хоће да преузме одговорност. Али, целокупна ситуација није нормална. Не знам да ли ће отићи, али чињеница је да му је тешко да игра пред нашим навијачма, као што је и чињеница да је он потребан овој екипи", рекао је Вермезовић.

Прелазни рок траје до 31. августа и Бабовић ће до тада морати да напусти Хумску.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару