Читај ми!

Права провера пред Тромсе

Тренер фудбалера Партизана Владимир Вермезовић очекује веома тежак првенствени меч против Јагодине. Eкипа je спремна за најбољу могућу проверу пред меч сезоне - реванш утакмицу са Тромсеом у плеј-офу за пласман у Лигу Европе.

"После ове тешке недеље, следи још један тежак испит, управо због ситуације у којој се налазимо. Оно што је најважније јесте да играчи схвате да нема лаког противника, Јагодина је незгодна, они су ове године направили највећи успех у историји и сигурно наш чека тешка утакмица, али и добра провера за оно што нас очекује у четвртак. Ако сам рекао недавно да мечеви против Малтежана "ломе" сезону, онда је реванш са Тромсеом одлучујући меч у сезони", рекао је Вермезовић на конференцији за медије.

Он је додао да има доста информација о игри Јагодине и да се нада да они неће играти бункер у Хумској.

"Звонко Живковић их је гледао против ОФК Београда, дисциплинована су екипа, форсирају нападачки фудбал, играју отворено. Мада, имам информацију да су прошле године овде играли бункер, али мислим да овога пута то неће, већ ће и они покушати да искористе ситуацију у којој се налазимо. У сваком случају очекујем отворену борбу", истакао је Вермезовић.

Када је у питању састав тима тренер Партизана је открио да ће млади нападач Александар Митровић, стрелац другог гола у Норвешкој заиграти од првог минута.

"Митровић ће бити стартер, а видећемо да ли ћемо неке играче одморити за меч са Тромсеом. Извесно је да у конкуренцији за тим нису Пауљевић, Марко Шћеповић који су тек почели са тренинзима, затим Остојић који ради индивидуално и Забија, због недисциплине", навео је он.

Вермезовић је истакао да је екипа свесна грешака у Тромсеу, али да ће се потрудити да исправи грешке.

"Не плашим се психолошког момента јер Јагодина долази између два првенствена меча. Верујем у ове момке, првенство је нама приоритет, играмо на свом терену и уверен сам да ћемо стићи до победе и послати најбољу позивницу навијачима да нас подрже у четвртак", закључио је Вермезовић.

Утакмица између Партизана и Јагодине игра се у недељу од 19 сати на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару