Читај ми!

Коло за поправни

Овог викенда утакмицама трећег кола настављено је такмичење у Суперлиги Србије, а београдски "вечити" ривали Партизан и Црвена звезда покушаће да поправе блед утисак од прошле недеље.

Црно-бели су у претходном колу доживели, за многе, сензационални пораз против Доњег Срема који своје мечеве као домаћин игра у Новом Саду.

Екипу Партизана у недељу, у трећем колу, очекује дуел против Јагодине, која је на старту шампионата забележила две победе и приказала добру игру.

Црвена звезда ће, предвођена новим тренер Александром Јанковићем, покушати да победи у Новом Пазару, а то је нешто што јој прошле сезоне није пошло за руком.

У прилог црвено-белима свакако иде чињеница да ће тај меч бити одигран пред празним трибинама, јер је Нови Пазар кажњен због међусобног сукоба навијача.

Екипа Звезде је у прошлом колу једва освојила бод против гостујућег Рада, иако је 65 минута имала играча више.

Новајлија у Суперлиги, екипа Доњег Срема такође има максималних шест бодова, а сутра је очекује ново тешко гостовање против Слободе у Ужицу.

Ужичани су у прва два кола остварили победу и пораз, а на домаћем терену сигурно неће размишљати ни о чему другом осим о победи.

Фудбалери Војводине сутра дочекују БСК Борчу у мечу у којем ће покушати да дођу до прве победе у Суперлиги на домаћем терену.

У прошлом колу "лале" су у војвођанском дербију савладале Спартак у Суботици са 1:0, а истим резултатм БСК је у Борчи био бољи од Слободе.

Екипа Јавора је у прошлом колу у гостима постигла пет голова против Смедерева, а сада их очекује дуел са Спартаком у Ивањици.

Прву утакмицу трећег кола одиграће два Радничка, из Ниша и Крагујевца. Нишлије ће бити домаћини, у Јагодини, пошто радови на њиховом "Чаиру" још нису завршени.

У дуелу два тима који још нису забележили победе у новој сезони, фудбалери ОФК Београда ће на свом терену на Карабурми дочекати Хајдук из Куле.

После доброг издања у дуелу са Црвеном звездом, фудбалери Рада ће дочекати Смедерево на Бањици у потрази за нова три бода.

Парови трећег кола:

Петак:
Раднички Ниш - Раднички Крагујевац 1:1

Субота:
ОФК Београд - Јагодина (17), Слобода - Доњи Срем (17), Јавор - Спартак (17), Рад - Смедерево (17) и Војводина - БСК (19.30).

Недеља:
Нови Пазар - Црвена звезда (17) и Партизан - Јагодина (19).

Табела: Доњи Срем 6, Јагодина 6, Нови Пазар 4, Рад 4, Војводина 4, Партизан 3, Јавор 3, Слобода 3, Раднички Ниш 3, БСК 3, Црвена звезда 1, Раднички Крагујевац 1, Смедерево 1, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару